Varde Guld og Sølv

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 1. Vores detaljer
  Varde Guld og Sølv
  Vestergade 9
  6800 Varde
  Telefon 75 22 01 64
  CVR-nr. 39852926

  Mail: info@vardeguldogsoelv.dk
  Web: www.vardeguldogsoelv.dk

  Har du spørgsmål til brugen af vores shop eller til vores varesortiment, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Efterspørger du en vare, som vi ikke har i enten webshoppen, bestiller vi den så vidt muligt altid hjem til dig.

 2. Priser, restordrer og udgåede varer
  Alle priser her på siden er angivet i DKK inklusiv moms, og priserne er gældende på købstidspunktet. Det kan hænde, at en vare er solgt, i restordre eller udgået på købstidspunktet. Hvis det er tilfældet, vil vi kontakte dig med henblik på en løsning..

 3. Bestilling
  Når du afgiver en ordre på www.vardeguldogsoelv.dk, accepterer du at indgå en købsaftale med os. Når du handler hos Varde Guld og Sølv skal du afgive en række oplysninger såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige ift. vores ordrehåndtering, men også for at vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer, restordrer eller lignende. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer al korrespondance med os. Bestillingen foregår ved, at du udfylder formularen med kundeoplysninger samt godkender ordren. Herefter modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

 4. Betaling
  Når du bestiller varer hos vardeguldogsoelv.dk, kan du betale din ordre med flg. betalingskort:

  • VISA Dankort
  • MasterCard
  • VisaCard
  • Maestro

  Din betaling trækkes først på din konto, når ordren afsendes fra vores lager. Betalingen foregår via en sikker forbindelse. Vi tager ikke kortgebyrer.

 5. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
  Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 6. Levering
  Varde Guld og Sølv leverer til adresser i hele Danmark. Leveringstiden kan variere afhængigt af den enkelte vare, men er typisk 1-3 dage fra vi har modtaget din bestilling. Såfremt din ordre skulle blive forsinket, sender vi dig en e-mail med information herom.

  Varde Guld og Sølv tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 kr i hele landet til en GLS eller DAO pakkeshop.

  Leveringsmetode Pris
  GLS Pakkeshop DKK 39,-
  GLS privat levering DKK 72,-
  DAO Pakkeshop DKK 35,-
  PostNord pakkeboks DKK 39,-
  PostNord hjemmelevering DKK 85,-
 7. Reklamationsret
  Varde Guld og Sølv yder i henhold til købeloven 2 års fuld reklamationsret på alle varer, såfremt varen ikke fungerer efter hensigten eller går i stykker ved almindelig anbefalet brug. Såfremt du ønsker at få pengene retur, fremfor at få en ny vare, er dette naturligvis muligt.

  Det betyder, at du som forbruger har reklamationsret i 24 måneder.

  Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

  Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

  Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

  Varen sendes til:
  Varde Guld og Sølv
  Vestergade 9
  6800 Varde

  Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen i Varde.

  Inden du returnerer varen bedes du anmelde reklamationen på mail og printe reklamationsseddel, som du får tilsendt på e-mail når vi har godkendt din reklamation eller skrive reklamationsnummer/ordrenummer i returforsendelsen.

 8. Fortrydelsesret, bytte og returnering af varer
  Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

  Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan hente vores fortrydelsesformular, som du finder her, eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan også meddele din fortrydelse til os på info@vardeguldogsoelv.dk. Under emnefeltet i mailen bedes du skrive ”retur” efterfulgt af dit ordrenr.

  Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

  Fortrydelse af en del af købet
  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

  Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Returnering
  Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

  Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

  Venligst returner varerne i deres oprindelige stand, antal og emballage. Påfør altid navn og ordrenummer på returneringen.

  Det er dit ansvar at sørge for, at varen er forsvarligt beskyttet under transporten og ankommer til os. Når du returnerer varer til os, er du forpligtet til at betale alle forsendelsesomkostningerne selv, med mindre vi har lavet en fejl i forbindelse med dit køb. Hvis du ønsker at bytte til en anden varer, betaler vi til gengæld fragten for at sende den nye vare til dig.

  Varens stand, når du sender den retur
  Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

  Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet
  Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

  Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  Varer der returneres UFRANCO eller pr. efterkrav, nægtes modtaget.

  Retur- og kontaktadresse:
  Varde Guld og Sølv
  Vestergade 9
  6800 Varde

 9. Klageadgang
  Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Mette i Varde Guld og Sølv på info@vardeguldogsoelv.dk eller telefon 75 22 01 64.

  Såfremt du ikke mener, at Varde Guld og Sølv har løst din reklamation tilfredsstillende eller du i øvrige ønsker, at klage til ekstern klageinstans over din handel med Varde Guld og Sølv, kan dette ske til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Telefon: 4171 5000, Email: kfst@kfst.dk og www.forbrug.dk.

  Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

 10. Persondatapolitik
  Alle oplysninger, som du leverer i forbindelse med shopping på vores hjemmeside, skal udelukkende bruges til at sikre en nem og bekvem shoppingoplevelse. Ingen data, der identificerer den enkelte, er givet videre til nogen tredjepart. Ved betaling med Dankort sikrer NETS’ sikkerhedsregler, at kortoplysningerne bliver behandlet fortroligt og ikke bliver oplyst til Varde Guld og Sølv eller andre. Dvs. at Varde Guld og Sølv kender ikke den enkeltes kontonr., men kender kun et transaktionsnummer.

  Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
  Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

  Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

  Personoplysningerne registreres hos Varde Guld og Sølv og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

  Den dataansvarlige på vardeguldogsoelv.dk er Varde Guld og Sølv.

  Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

  Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@vardeguldogsoelv.dk.

  Se vores fulde persondatapolitik her

 11. Disclaimer samt forbehold for ændringer
  Vi bestræber os på, at alle oplysninger på vardeguldogsoelv.dk er korrekte. Indimellem kan der være prisændringer, udsolgte varer, restordrer eller utilsigtede fejl på hjemmesiden. Medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler er ingen medarbejder, samarbejdspartner eller repræsentant for Varde Guld og Sølvs ansvarlig for skader opstået som følge af brug af denne hjemmeside eller de produkter, der sælges på denne hjemmeside. Varde Guld og Sølv forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, hvorvidt der er sket ændringer.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
vardeguldogsoelv.dk
Vestergade 9
6800 Varde
E-mail: info@vardeguldogsoelv.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret 1.09.2020